A mi történetük

Alakulásunk éve 2013 októbere, bár ekkor még csupán feldolgozásokat (Rolling Stones, RHCP, Tankcspada, Quimby, Kispál) vittünk évente pár alkalommal (3-4) színpadra a helyi és környékbeli rendezvényken.

Az idő során elkezdtünk egyénileg szöveget írni es zenét szerezni ami ahhoz vezetett, hogy 2018 nyarán megalakult az eredeti felállásunk:

Katyi Gábor - ének. Híves László - gitár,vokál. Badó Dávid - dob. Pásztor Bálint - basszusgitár. 2021-től: Simko Aurél - gitár.
A zenei hangzásvilágunk is átalakult mélyebb, keményebb grunge-punk irányba.
Ebben az évben jelentkeztünk a dunaszerdahelyi Rockfesztivál színpadára amelyre közönségszavazással bejutottunk. Ez méginkább lendületet adott a zenekarnak es további saját dalok írasára ösztönzött mindenkit. Célunk volt, hogy Felvidéki zenekarkent ismerjen meg a közonség ezért kizarólag magyar nyelvű saját dallal keszülünk minden koncertre.

Aktuálisan 2022-ben 12 saját dalból álló repertoárral rendelkezünk, ezekből már mindet stúdióba vittünk és néhány a youtube csatornánkon megtekinthető, hallgatható.

Dalainkban a társadalom, emberiség múltját, jelenét, jövőjét próbáljuk ábrázolni. Mindennapi emberi kapcsolatokat, érzeseket, lelki állapotokat. Egyéni küzdelmeket az élet kiszámíthatatlan világában.

A szabadidőnk nagy részét munka mellett próbáljuk a zenére fordítani, hogy minőségi zenei élményt adjunk mindenkinek aki eljön egy FLASHJET koncertre és dolgozunk azon, hogy minél több koncerthelyszín, rendezvény és fesztivál szinpadán ott lehessünk!

Aktuális híreinket,állapotunkat, fellépéseinket, elérhetőségeinket megtaláljátok a hivatalos facebook csatornánkon:
www.facebook.com/theflashjet , illetve instán: www.instagram.com/flashjet_ .

Tagok

Gábor
László
Bálint
Aurél
Dávid
© 2022 FLASHJET / A weboldal szerkesztése során nem törtek hangszerek
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma!